BeM 2012.08.13. 13:12

Pecunia non olet

Hatalmas üzlet a pornográfia, efelől nem lehet kétségünk. De vajon elítélendő-e ilyen vagyonból származó adományt elfogadni? Ezt a kérdést fejtegeti a Hetek egyik cikke.

Becslések szerint a Docler Holding bevételének mintegy 80 százaléka származik interaktív pornóvideós chatszolgáltatás üzemeltetéséből és fejlesztéséből. A cég tulajdonosa, Gattyán György 98 milliárd forintos vagyonával az ötödik leggazdagabb magyar: rendszeresen támogat sportegyesületeket, művészeket, állatotthonokat. A cikk szerzője az adományozottakat szembesítette azzal, honnan is származik ez a bevétel.

Legális forrásból: önszántukból vetkőző lányok, önszántukból fizető férfiak kedvére tesznek. A kereslet és a kínálat találkozik, és valaki felismerte az ebben rejlő üzleti lehetőséget. Nincs okunk erről negatív értékítéletet mondani. Sőt, ha valaki ennek a hatalmas bevételnek egy jelentős részét jótékonyságra fordítja, azt inkább megköszönnünk kell, nem kikezdenünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://treamici.blog.hu/api/trackback/id/tr944709657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása