BeM 2012.03.11. 15:45

Pálgium

 Azt hiszem, itt az ideje elővenni, ezt a bizonyos bejegyzést. Nem azért, hogy végre kitörjek abból az előítéletből, hogy a magánjellegű, mély, filozófiai, útkeresős, szubjektív bejegyzések tulajdonképpen csak a grafomániám megtestesülései (mert de!), hanem hogy újra leírhassam, hogy én megmondtam. Talán szívemnek ennél csak egy kedvesebb mondat van, de az egészen hasonló szituációkban használatos, megdönthetetlen logikai érvelés konklúziójaként (Nekem volt igazam!)

Látva a fentebb idézett bejegyzést, és a plágiumügy egyre kínosabbá válását, be kell látnunk, hogy tulajdonképpen a köztársasági elnöki hivatal tudatos erodálásával van dolgunk. További bizonyításnak helye nincs. Tudniillik axiómákat nem bizonyítunk.

Idiótákkal meg nem vitatkozunk. Schmitt-ügy lezárva.

A bejegyzés trackback címe:

https://treamici.blog.hu/api/trackback/id/tr14309734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása