BeM 2012.06.18. 18:16

Adunk egy tanácsot

A blog szerzői büszkén jelentik, hogy baráti körükben elsőként tettek eleget a "Magyar Nyitásként" ismert közpolitikai szándéknak. Első lépésként megalakították a szókincsfejlesztési kabinetet (SZK), mely BeM elnök vezényletével kezdi meg működését, a kabinet tagjai: FeP és KoA. Az SZK legfontosabb feladata, hogy BeM elnöknő szókincsét minden héten 50 szóval gyarapítsa.

Az SZK működési költségeit közbeszerzésen megpályázott tanácsadással kívánjuk finanszírozni.

 

Kezdjük is azonnal egy új szóval: tanács = sör.

Szituációs gyakorlat (helyszín FB chat): BeM hazaért, vett magának három sört, majd panaszkodik, hogy milyen pocsék az élet.

KoA: Mimi, adnék neked egy tanácsot... vagy inkább hármat.

BeM: Igyam meg a három sörömet?

KoA: Pontosan.

Az SZK létrehozásának közvetlen előzménye az a pillanat volt, amikor a zelnöknő készített egy mátrixot, majd amikor FeP rávilágított annak mátrix mivoltára, kénytelen volt beismerni: a leghalványabb elképzelése sincs róla, mi az a mátrix. Ha csak nem a filmről van szó. (Mentségére szóljon, bölcsész.)

A bejegyzés trackback címe:

https://treamici.blog.hu/api/trackback/id/tr374596448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása